ووالله اللي هتجربه هتدمنه لانه سهل وبسيط وهيديك نفس طعم كنتاكي بالظبط بس يتنفذ زي معملته عشان يطلع حلو ان شاء الله
**المقادير انا عملت نص فرخة لفردين عملت الصدور وقطعتها 6 قطع بجلدها متشيلوش الجلد عشان ناخد نفس طعم عمو كنتاكي.. وسلقتها نص سلقة فيه ناس بتقلي على طول بس انا جربت كتير جدا وسلق الفراخ بيخليها طرية ومستوية وممتااااااازة عن تجربة(هذه الطريقة تنفع ايضا للبانيه)
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
بعد السلق تبلت الفراخ..(الخطوة دي اختيارية لان الدقيق هيكون متبل وممكن تزودي بهاراته وهيديك طعم حلو جدا
)
*عصير نص لمونة
*حبهان مطحون ربع معلقة صغيرة
*رشة فلفل اسود
*رشة زعتر وملح وكاري
القلي ....
دي اهم حاجة واقتبست جزء منها من صديقة غالية ليا
بنعمل خلطة من
*كوب دقيق (طحين)
*ربع كوب بقسماط مطحون
*معلقة طعام كبيرة كورن فلكش مطحون ناااااعم (اختياري)بتدي قرمشة حلوة
هام جداً: قوانين المساهمة في المواضيع. انقر هنا للمعاينة
احترم مواضيع الآخرين ليحترم الآخرون مواضيعك لا تحتكر الموضوع لنفسك بإرسال عدة مساهمات متتالية عند طرح موضوع يجب أن تتأكد أن عنوان الموضوع مناسب او لا تحل بحسن الخلق و بأدب الحوار و النقاش لا تنس أن اختلاف الرأي لا يفسد للود قضية, فلا تتهجم على عضو بدعوى أنه لا يشاطرك الرأي ان قطعت عهدآ مع عضو فأوفي بوعدك لأنه دين عليك إن حصل خلاف بينك و بين عضو حول مسألة ما فلا تناقشا المشكله على العام بل على الخاص ان احترمت هذه الشروط البسيطة, ضمنت حقوقك و عرفت واجباتك. و هذه افضل طريقة تضمن بها لنفسك ثم لمساهماتك و مواضيعك البقاء و لمنتداك الإزدهار في موقعنا إدارة منتديات برامج بلا حدود