المقادير كيلو ونص رز طماطم وصلصه حسب الرغبة بقدونس وكسبره خضرا حسب الرغبة وطبعا بصل وتتبيلة الخلطه اللى هى فلفل اسود وملح وبهارات وكسبره ناشفه الطريقة بنقلى البصل فى حتة سمنه وشوية زيت بس منسيبوش يصفر وبعدها نحط عليه الخضرة لغاية ماتدبل ونحط عليها الطماطم والصله ونقلب ونطفى النار ونضيف الرز ونحط التتبيلة بتاعتنا ونقلب طبعا وبعدها نستنى لما الخلطة تبرد ونحشى الممبار ونسلقه انا سلقته ع النار لمدة ساعتين بس فيه ممبار بياخد اقل من كده شوية على حسب عمر العجل بعد ماسلقته طلعته حطيته فى حلة صاج وعصرت عليه ليمون ودخلته التلاجه وتانى يوم حمرته فى الزيت معلش انا مش كاتبة مقادير الخلطة بالظبط لانى مش بحسبها يعنى حسب مابتحتاج بزود هسيبكم مع الصور من اول ماحشيته لغاية ماحمرته دى الخلطه
ده بعد ماحشيته وطبعا مش بخيطه لانه بيتقفل لوحده وهو بيتسلق
هام جداً: قوانين المساهمة في المواضيع. انقر هنا للمعاينة
احترم مواضيع الآخرين ليحترم الآخرون مواضيعك لا تحتكر الموضوع لنفسك بإرسال عدة مساهمات متتالية عند طرح موضوع يجب أن تتأكد أن عنوان الموضوع مناسب او لا تحل بحسن الخلق و بأدب الحوار و النقاش لا تنس أن اختلاف الرأي لا يفسد للود قضية, فلا تتهجم على عضو بدعوى أنه لا يشاطرك الرأي ان قطعت عهدآ مع عضو فأوفي بوعدك لأنه دين عليك إن حصل خلاف بينك و بين عضو حول مسألة ما فلا تناقشا المشكله على العام بل على الخاص ان احترمت هذه الشروط البسيطة, ضمنت حقوقك و عرفت واجباتك. و هذه افضل طريقة تضمن بها لنفسك ثم لمساهماتك و مواضيعك البقاء و لمنتداك الإزدهار في موقعنا إدارة منتديات برامج بلا حدود